Knockout: Robin Ciric wint Enfusion wereldtitel kickboksen Nieuws
Nieuws

Knockout: Robin Ciric wint Enfusion wereldtitel kickboksen

Knockout: Robin Ciric wint Enfusion wereldtitel kickboksen
Knockout: Robin Ciric wint Enfusion wereldtitel kickboksen

De 21-jarige Servisch-Nederlandse kickbokser Robin Ciric zette zaterdag een top prestatie neer in Zilina, Slowakije.

Ciric stond tegenover de 37-jarige veteraan Vladimir "Dracula" Moravcik in wat al voorspeld was geen makkelijk partij zou zijn. Ciric liet een staaltje kickboksen van jewelste zien, in de eerste ronde overheerste Ciric door een stevige rechter hoek uit te delen die Moravcik verraste.

De tweede ronde liet duidelijk de gedegen Muaythai achtergrond zien van Ciric, deze slaagde er in dichtbij Moravcik te komen en een aantal stevige knieën op het lichaam van zijn tegenstander te plaatsen.

Snoeiharde knockout

Het kwam echter aan op de vierde ronde, Ciric scoorde een knockdown op Moravcik via een knie tegen het hoofd en een rechter hoek die daarop volgde. Moravcik stond op, maar was nog steeds wankel op de benen.

LEES OOK >> UFC komt in september naar Amsterdam

De scheidsrechter liet het gevecht doorgaan totdat een rechterhoek van Ciric zijn tegenstander nogmaals naar het canvas stuurde. Hiermee eindigde de partij dan ook en pakt Ciric de wereldtitel met een knockout overwinning.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws