Nieky Holzken 'KO' door vernietigende stoot van Thaibokser (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Nieky Holzken 'KO' door vernietigende stoot van Thaibokser (video)

Nieky Holzken 'KO' door vernietigende stoot van Thaibokser (video)

Nieky Holzken is in de tweede ronde van zijn gevecht tegen de gevaarlijke Sinsamut Klinmee knock-out gegaan vandaag in Singapore. De Nederlander vocht tijdens het tienjarige jubileum event ONE X.

Het gevecht van voormalig Glory kampioen Holzken tegen Klinmee die zijn debuut maakte bij ONE Championship had een naar einde voor de Nederlander. Een vernietigende stoot van de Thai maakte direct een einde aan het gevecht.

De wedstrijd werd op het laatste moment in elkaar gezet en werd betwist volgens de Muay Thai-regels. Holzken zou oorspronkelijk tegen de Rus Islam Murtazaev vechten echter werd deze uit het ONE X toernooi getrokken vanwege oorlog in Oekraïne.

Nare stoot

Na zijn hele carrière kickboksen te hebben doorgebracht, vocht Holzken nu op Muaythai regels waar een stoot van de Thaise veteraan hem in het gezicht raakte. Holzken probeerde de telling te verslaan.

Maar hij stond niet op vaste benen en de scheidsrechter bereikte tien en wuifde toen de wedstrijd af. De Glory veteraan heeft deelgenomen aan honderden kickbokswedstrijden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws