MMA en UFC-veteraan in coma door Covid-19 (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

MMA en UFC-veteraan in coma door Covid-19 (video)

MMA en UFC-veteraan in coma door Covid-19 (video)

Paul Vareleans werd recentelijk in het ziekenhuis opgenomen na een positieve test op COVID-19. Gisteren melde de oud oprichter van de UFC dat de vechter in coma ligt.

UFC-veteraan, zwaargewicht Paul Vareleans, was een van de opvallende figuren in de begintijd van de organisatie. De 51-jarige ging onlangs naar Facebook om het nieuws te delen. UFC-oprichter Art Davie gaf een paar dagen later een statusupdate.

,,Paul Varelans … (The Polar Bear) … is gediagnosticeerd met COVID-19," vertelde Davie op Facebook. "Hij zit aan de beademing en vecht voor zijn leven. Ik dring er bij iedereen in de MMA-wereld op aan om snel voor Paul te bidden. God zegen … !!! "

Amsterdam

De reusachtige Vareleans eindigde 22 jaar geldeden zijn carrière op een hoog niveau. Toen hij een tweede ronde knock-out winst op de Nederlander Dick Vrij boekte. Dit was tijdens Rings Holland: The King of Rings in Amsterdam. Zijn record staat op 9-9. Hij stapte daarna over naar het show worstelen.

In 1996 had Vareleans tijdens ECW's Hardcore Heaven een wedstrijd met de worstelaar Taz die bedoeld was om eruit te zien als een echt gevecht. Ook wel bekend als een "shoot" in de professionele worstelwereld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws