NL-kickboksers ook in Amerika op TV: 'Grootste deal ooit door DFS' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

NL-kickboksers ook in Amerika op TV: 'Grootste deal ooit door DFS'

NL-kickboksers ook in Amerika op TV: 'Grootste deal ooit door DFS'

Dynamite Fighting Show (DFS), de vechtsportorganisatie uit Roemenië ondertekende een unieke distributieovereenkomst met vijf Amerikaanse netwerken. Hierdoor zullen er ook Nederlandse kickboksers te zien zijn in Amerika.

DFS is de populairste organisatie voor vechtsporten en kickboksen in Roemenië, deze slaat nu haar vleugels uit naar het Amerikaanse vasteland. Er vechten regelmatig bekende Nederlandse kickboksers bij DFS die nu ongetwijfeld een groot podium zullen krijgen.

,,De grootste Oost-Europese kickboks organisatie Dynamite Fighting Show (DFS) kondigde een historische samenwerking aan met de UFA, die 120 uitzendingen zal zien op NBC Sports, AT&T, Ocean7 TV, Nevada Sports Net en Stadium", bevestigde de manager van het bedrijf en de nationale directeur van ISKA, Alin Huiu.

Bekende kickboksers

Het wordt de tweede Roemeense organisatie na Superkombat Fighting Championship (SFC) waarvan het kickboksen al te zien was in de VS. SFC evenementen werden uitgezonden door CBS Sports Network. In DFS hebben Cătălin Moroșanu, Benjamin Adegbuyi (Glory), Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv en andere bekende namen gevochten.

Tot nu toe is het Nederlandse kickboks organisaties niet gelukt een dergelijke grote deal in Amerika voor elkaar te krijgen, alhoewel de weg ervoor wel open lijkt te liggen.

Badr Ferdaous (Peter Aerts Fight Institute), de Marokkaans-Nederlandse kickbokser staat vrijdag tegenover Bogdan Stoica in de headliner van Dynamite Fighting Show 14: Capital Fight in Giulești. Ga voor meer informatie over de uitzending van het evenement naar Facebook en YouTube.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws