Jamal Ben Saddik treft Benjamin Adegbuyi in Düsseldorf, Duitsland Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Jamal Ben Saddik treft Benjamin Adegbuyi in Düsseldorf, Duitsland

Jamal Ben Saddik treft Benjamin Adegbuyi in Düsseldorf, Duitsland

Jamal Ben Saddik treft Benjamin Adegbuyi in de headliner van GLORY 81 op 20 augustus in Düsseldorf, Duitsland. Hiermee maakt Glory haar belofte waar dat er in de zomer een event plaatsvindt. Echter zal deze voor een aantal fans wellicht niet goed uitkomen aangezien deze in de zomervakantie valt.

Ben Saddik en Adegbuyi ontmoetten elkaar voor het eerst op GLORY 62 in Rotterdam. Daar vocht de Belgisch-Marokkaanse vechter met een gebroken hand zijn partij uit en won via knock-out van de Roemeen. Op de rematch is lang gewacht.

Titelgevecht

,,De Glory-zwaargewicht divisie is de beste divisie ter wereld. We kunnen dan ook niet wachten om Ben Saddik en Adegbuyi terug in de Glory ring te zien”, zegt Scott Rudmann, Executive Vice Chairman van de organisatie. ,,Beide vechters zullen voor 100% de strijd aangaan op 20 augustus. De tijd zal leren wie de beste man is.”

Naadt het gevecht tussen Ben Saddik en Adegbuyi werd een titelgevecht aangekondigd. Donovan Wisse de Glory middengewicht kampioen verdedigt zijn titel voor de eerste keer tegen de Duitse vechter Juri de Sousa.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws