'Ik wil mijn geld terug': GLORY fans klagen over online tickets Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Ik wil mijn geld terug': GLORY fans klagen over online tickets

'Ik wil mijn geld terug': GLORY fans klagen over online tickets

Op 30 januari hield Glory Kickboxing haar grootste evenement tot nu toe. Een goed gevulde vechtkaart met zelfs een viermantoernooi waarin kampioen Rico Verhoeven mee deed. Echter zijn er een groot aantal klachten van fans, die hun geld terug eisen.

Onze redactie ontving een mail van een boze fan, (Guus von Piekartz. red.) die vroeg hoe hij zijn geld terug kon krijgen. Hij had al talloze emails gezonden naar GLORY, maar geen antwoordt gehad. Ook heeft hij een klacht neergelegd bij het klachtenprogramma 'Radar'.

Wij zochten contact met Von Piekartz om te vragen waar de schoen knelde. ,,Ik heb betaald voor een PPV code maar deze nooit gekregen. Ik zat klaar met het hele gezin. Maar er gebeurde niks", zegt Piekartz tegen onze redactie. Die er een paar emails aan waagde richting de vechtsport organisatie.

Geen antwoordt

,,Ik heb een aantal mails gezonden aan GLORY maar nooit antwoordt gehad. We zijn nu weken verder en ik wil mijn geld terug. Ik heb eerder een PPV gekocht bij GLORY dus weet hoe het werkte. Maar ik vrees dat ik naar mijn geld kan fluiten", aldus Piekartz die op Facebook meerdere fans trof die klaagden.

GLORY ondervond flink wat problemen met de PPV. Zelfs Scott Rudmann topman van de organisatie adviseerde fans om op een andere manier een PPV te kopen. Waarom GLORY niet antwoordt op de fans is niet duidelijk. ,,Ik heb jullie maar aangeschreven, in de hoop dat GLORY leest dat er veel mensen wel €20 hebben betaald. Maar geen code hebben ontvangen", zegt Piekartz die alsnog hoopt zijn geld terug te krijgen.

'Ik wil mijn geld terug': GLORY fans klagen over online tickets

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/wat-verdiende-rico-verhoeven-met-zijn-laatste-gevecht/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws