Gökhan Saki vs Luis Tavares! 'De meester tegen zijn protegé' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Gökhan Saki vs Luis Tavares! 'De meester tegen zijn protegé'

Gökhan Saki vs Luis Tavares! 'De meester tegen zijn protegé'

Gökhan Saki maakte oktober vorig jaar een succesvol rentree bij Glory met het vernietigen van James McSweeney. Wanneer de topknokker weer vecht is nog niet bekend, maar de fans zouden graag Luis Tavares tegenover Saki zien. De twee hebben een geschiedenis met elkaar waar niet iedereen van weet.

Hij behoeft geen introductie want Saki is wellicht een van de meest bekende kickboksers in de wereld. Voor Tavares geldt dat de fans hem strak op hun netvlies hebben als voormalig Enfusion zwaargewicht kampioen en rijzende star bij Glory. Zowel Saki en Tavares komen uit het Rotterdamse en hebben een verleden met elkaar.

Samen getraind

Als jonge kickbokser toog Tavares naar de gym waar Saki trainde (Team Pasztjerik), en was daar trainingspartner van de legende. Zo hielp Tavares mee in de voorbereidingen van het gevecht van Saki tegen Badr Hari in 2012 bij It's Showtime in Leeuwarden. Saki nam Tavares later onder zijn hoede (lees verder onder video).

Nu staan zowel Saki als Tavares onder contract bij Glory en zou een gevecht tussen de twee iets zijn dat de fans graag willen zien. Een gevecht tussen de meester en zijn protegé van vroeger. ,,Saki toonde kracht in het gevecht met McSweeney, maar heeft hij het in zich om tegen zijn voormalige leerling te vechten", een vraag die aan onze redactie door een aantal fanatieke fans van beiden werd gesteld.

De meester tegen zijn leerling

Het enige antwoordt daarop is een gevecht tussen Saki en Tavares. ,,Wij zouden hen graag zien vechten, want wie is nou echt de beste kickbokser van Rotterdam", aldus de fans die wij spraken na afloop van Collision 3 in Arnhem. Glory kondigde aan in februari een evenement te organiseren, deze is inmiddels verschoven naar maart (tekst gaat verder onder video).

Een uitgelezen kans om Saki versus Tavares te organiseren. Als wij Glory mogen geloven laat deze voorlopig Nederland links liggen. Voor de fans een tegenvaller want naar het buitenland reizen is niet voor iedereen weggelegd, al zou een gevecht als Saki tegen Tavares zeker een publiekstrekker zijn en de fans de grens over te laten steken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws