Glory verplaatst zwaargewicht Grand Prix naar 2024: 'Verhoeven en Plazibat als deelnemer' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory verplaatst zwaargewicht Grand Prix naar 2024: 'Verhoeven en Plazibat als deelnemer'

Glory verplaatst zwaargewicht Grand Prix naar 2024: 'Verhoeven en Plazibat als deelnemer'

Glory Kickboxing maakt bekend vandaag dat de zwaargewicht Grand Prix naar 2024 wordt verplaatst dit om meer vechters in het toernooi mee te laten doen.

Vandaag verloor Badr Hari van Uku Jurjendal en verloor zijn kans op deelname aan de Glory zwaargewicht Grand Prix. De organisatie die het toernooi nu verplaatst wil nu geblesseerde vechters zoals Antonio Plazibat toch laten deelnemen.

Het nieuws komt wel als een verrassing want eerst was aangekondigd dat de zwaargewicht Grand Prix in december dit jaar zou plaatsvinden, daar komt nu Glory 90 op 16 december voor in de plaats. Levi Rigters kwalificeerde zichzelf op gemakkelijke wijze vandaag na last minute en onvoorbereide vervanger Ion Taburceanu te verslaan, die de geblesseerde Martin Terpstra verving.

Grote namen in zwaargewicht Grand Prix 2024

Door het opschuiven van de zwaargewicht Grand Prix naar 2024 is de kans groot dat er nog een aantal zwaargewichten worden toegevoegd. Zo zou Remy Bonjasky graag Rico Verhoeven zien vechten, die zich dan helemaal onsterfelijk kan maken. Ook zou Jamal Ben Saddik mee moeten doen die al eens toernooi kampioen werd.

Ook maakte Robbie Timmers bekend dat Don Sno een van de deelnemers aan House of Glory een contract heeft gekregen en op Collosion 6 zijn opwachting zal maken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws