🎥 Badr Hari verliest van Uku Jurjendal tijdens Glory 89 in Bulgarije Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Badr Hari verliest van Uku Jurjendal tijdens Glory 89 in Bulgarije

🎥 Badr Hari verliest van Uku Jurjendal tijdens Glory 89 in Bulgarije

Uku Jurjendal heeft vandaag Badr Hari verslagen tijdens Glory 89 in Burgas, Bulgarije. Ook verzekerde de Estlander zich voor de zwaargewicht Grand Prix.

Een gedreven Badr Hari trof een sterke Uku Jurjendal die met verpletterende knockdowns toesloeg, wat het vijfde verlies in Glory is, sinds hij zich in 2016 bij de organisatie aansloot. Jurjendal begon de wedstrijd sterk en trapte constant op het linkerkuitbeen van Badr wat later leidde dat de Marokkaan niet verder kon vechten.

Jurjendal kwalificeert zich voor de Glory zwaargewicht Grand Prix

Deze indrukwekkende overwinning van Jurjendal heeft niet alleen de glorie van het moment opgeleverd, maar heeft hem ook gekwalificeerd voor de Glory zwaargewicht Grand Prix. De finale van dit prestigieuze toernooi staat gepland voor december van dit jaar, met een prijzenpot van maar liefst 500.000 dollar voor de uiteindelijke toernooiwinnaar.

Alle ogen zullen nu gericht zijn op zijn deelname aan de Grand Prix en de mogelijkheid om zich de titel en het bijbehorende prijzengeld toe te eigenen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws