Glory moet stelling nemen over Russische kampioen Vakhitov: 'Doe iets' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory moet stelling nemen over Russische kampioen Vakhitov: 'Doe iets'

Glory moet stelling nemen over Russische kampioen Vakhitov: 'Doe iets'

Glory Kickboxing bevindt zich in een spagaat houding omtrent het titelgevecht van kampioen Artem Vakhitov tegen uitdager Luis Tavares. De Rus kan waarschijnlijk niet naar België komen om zijn titel te verdedigen.

Het is al een aantal dagen rumoerig omtrent het gevecht tussen de Rus Vakhitov en de Nederlandse Tavares. Door de invasie van Rusland in de Oekraïne worden veel Russische atleten geweerd. Ook vechtsporters vallen daaronder. Gevreesd wordt dat Vakhitov niet zal mogen vechten, ook al heeft Glory daar nog geen stelling over genomen.

Geruchten gaan dat Tarik Khbabez de tegenstander zal worden van Tavares, deze wil koste wat het kost 19 maart tijdens Glory 80 in Hasselt de ring in. Als het dan geen titelgevecht is dan maar voor de tijdelijke interim titel. Het kamp rondom Tavares heeft hier al uitspraken over gedaan in diverse media en een eigen persconferentie gehouden.

Doe iets

Ook bekende vechters vinden er iets va zoals Remy Bonjasky die in zijn Podcast voor het AD zegt dat Glory een 'signaal' moet afgeven en stelling moet nemen, over de status van het gevecht. In de podcast zegt Bonjasky; ,,Het wordt heel lastig dat deze partij doorgaat. Ik denk dat Glory naar de partij en zichzelf moet kijken", zegt Bonjasky.

,,Glory moet vooral om zich heen kijken wat er gebeurt, op dit moment worden er veel Russen geweerd en wil men er niets met hen te maken hebben. Glory zou hiervoor ook moeten kiezen", aldus de voormalige K-1 kickbokser. Of Glory dit doet is afwachten, de wedstrijd is op het moment van schrijven anderhalve week verwijdert om plaats te vinden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws