Glory kickbokser Tavares houdt eigen titelgevecht persconferentie
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Glory kickbokser Tavares houdt eigen titelgevecht persconferentie

Glory kickbokser Tavares houdt eigen titelgevecht persconferentie

Glory kickbokser Tavares houdt eigen titelgevecht persconferentie

Luis Tavares die op 19 maart Artem Vakhitov uitdaagt voor de Glory licht zwaargewicht titel, houdt zijn eigen persconferentie. Deze vrijdag zal de topkickbokser de pers te woord staan in aanloop naar het gevecht.

Vorige week was Tavares niet aanwezig tijdens het officiele persmoment voor Glory 80 in Hasselt. De topkickbokser was in training met bokslegende Regilio Tuur. Maar het was ook duidelijk dat de Rotterdammer geen plek op het podium zou krijgen. ,,We hadden dus goede redenen om niet heen te gaan”, zegt Luc Smits de general manager van Tavares.

Prof team

Tavares is een van de weinige kickboksers die een compleet professioneel team om zich heen heeft en goede relaties. Dit stelt de toekomstige kampioen in staat een eigen persconferentie te houden. ,,En dat is precies wat er deze week gaat gebeuren op vrijdag 4 maart”, zegt Smits.

In aanloop naar het spraakmakende wereldtitelgevecht tussen Tavares en Vakhitov, geeft de Rotterdammer een exclusief kijkje in zijn voorbereiding op het gevecht. Dit alles in een persoonlijk gesprek met Bram Krikke en sterrenkok Herman Den Blijker.

Rico Verhoeven

,,Tavares tegen Vakithov is een rematch die al negen jaar in de maak is. Vakithov won in 2013 van Tavares met een leverstoot in de eerste ronde, de enige keer in de carriere van Tavares waar hij TKO ging. Vakithov werd toen GLORY-kampioen en Tavares in de tussentijd Enfusion Heavyweight en Super Heavyweight kampioen. “

Wanneer Tavares deze wedstrijd wint, is hij wereldkampioen in de licht-zwaargewicht categorie. ,,Daarna overweegt hij de stap te maken naar de zwaargewichtklasse, waarin onder andere Rico Verhoeven en Badr Hari uit komen”, aldus Smits die uitkijkt naar het gevecht met de Rus die naar verwachting zal komen opdagen ondanks de oorlog met diens land en Oekraïne.

Bekijk ook

'Stelletje idioten!' Karateka's gestraft na verliezen wedstrijden?

‘Stelletje idioten!’ Karateka’s gestraft na verliezen wedstrijden? | video

Er is wat gegil van omstanders lijken zich er mee te willen bemoeien.

Vies! Vechter knock-out gegooid met hoofd op canvas

Vies! Vechter knock-out gegooid door rivaal | video

Lethwei wordt beschouwd als een van de meest brute vechtsporten ter wereld

KO klapper in 19 sec! UFC'er Ben Rothwell maakt knaldebuut bij BKFC

KO klapper in 19 sec! UFC’er Ben Rothwell maakt knaldebuut bij BKFC

Rothwell die als een razende tekeer ging lijkt gemaakt voor het blote vuist boksen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page