GLORY KICKBOXING topman Cor Hemmers geeft verklaring Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

GLORY KICKBOXING topman Cor Hemmers geeft verklaring

GLORY KICKBOXING topman Cor Hemmers geeft verklaring
GLORY KICKBOXING topman Cor Hemmers geeft verklaring

Het blijkt dat de storm over GLORY Kickboxing nog niet is gaan liggen. Zaterdag bracht topman Cor Hemmers een verklaring naar buiten.

Hemmers zegt op zijn Facebook het volgende: "Na de geruchtenstroom van afgelopen dagen wil ik graag duidelijkheid verschaffen. Ik heb met GLORY als zelfstandig consultant een overeenkomst voor mijn diensten. Mij is medegedeeld dat de overeenkomst is opgeschort. "

Van ontslag is in mijn geval, als externe consultant, dus geen sprake. Het is inmiddels geen geheim dat GLORY, evenals andere evenementen organisaties, tijdens de covid-19 in zwaar weer terecht is gekomen."

Waarborgen toekomst

"Recent heeft GLORY Chairman Pierre Andurand mij gevraagd om in samenwerking met een aantal executives een “coronaproef” plan in te dienen om de toekomst van GLORY te waarborgen. Een definitief besluit ten aanzien van dit inmiddels ingediende plan is nog niet genomen. "

GLORY KICKBOXING topman Cor Hemmers geeft verklaring

"Het is dus op dit moment nog niet duidelijk wanneer, waar, in welke vorm en met welke staf GLORY verder gaat." Niet alleen Hemmers komt met een verklaring, vrijdag kwam Remon Daalder ook naar buiten met een verklaring omtrent zijn persoon in een exclusief interview met Vechtport Info.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws