EXCLUSIEF: Ex GLORY topman Remon Daalder over zijn vertrek Nieuws
Nieuws

EXCLUSIEF: Ex GLORY topman Remon Daalder over zijn vertrek

EXCLUSIEF: Ex GLORY topman Remon Daalder over zijn vertrek
EXCLUSIEF: Ex GLORY topman Remon Daalder over zijn vertrek

Onze redactie sprak ex-topman van GLORY Kickboxing, Remon Daalder. Op ons verzoek gaf hij openheid van zaken omtrent zijn eigen situatie.

Remon Daalder vertelde ons dat het onzin is dat hij ontslagen zou zijn. “Ik ben zelf opgestapt want GLORY kon niet meer aan haar financiële verplichtingen en afspraken naar mij toe voldoen. Ook was ik het niet eens met het huidige management en hun beslissingen.”

Daalder wilde duidelijk hebben dat de berichtgeving omtrent zijn persoon niet echt klopt. Op de vraag of Daalder plannen heeft in de vechtsport wereld wilde hij nog niet antwoordden. “Ik wil eerst de zomer door, en daar wil ik gebruik van maken om mij te bezinnen over de toekomst.”

Een instituut gaat verloren

De afgelopen dagen kwam de geruchten stroom op gang dat GLORY Kickboxing in zwaar weer zou verkeren. Er zouden veel openstaande rekeningen zijn. Dit werd bevestigd door diverse bronnen. Dat GLORY omvalt is een trieste zaak.

Mensen als Remon Daalder en zijn collega’s hebben keihard gewerkt om het merk en bovenal het kickboksen naar een groter niveau te tillen. Dit is ook gelukt, het is eeuwig zonde dat een instituut als GLORY nu omvalt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws