Glory Kickboxing brengt MMA-gevechten op 27 mei samen met NFC! '2 voor de prijs van 1' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory Kickboxing brengt MMA-gevechten op 27 mei samen met NFC! '2 voor de prijs van 1'

Glory Kickboxing brengt MMA-gevechten op 27 mei samen met NFC! '2 voor de prijs van 1'

Glory Kickboxing is een samenwerking aangegaan met de Duitse MMA-organisatie NFC. En zal op 27 mei samen GLORY 86 en NFC 14 organiseren in de Grugahalle in Essen.

De grootste kickboksorganisatie ter wereld Glory, maakt vandaag bekend dat zij samen met NFC de Grugahalle in Essen zullen vullen met een aantal op MMA-gevechten en kickboksen. NFC MMA begint om 16.00 uur met acht gevechten, gevolgd door Glory 86 om 20:00 uur.

Op de vechtkaart van NFC staan onder andere Cihad Akipa (5-0), Kennedy Rayomba (5-2) en Cagri Ucar (5-1) ingetekend, drie van Duitsland's top MMA talenten. Glory 86 wordt aangevoerd door aangevoerd door een titelgevecht tussen Glory vedergewicht kampioen 'Petch' en Duitsland's eigen Ahmad Chikh Mousa.

Glory Kickboxing en NFC MMA gaan samenwerking aan

Ook zal Benjamin Adegbuyi tegen Sofian Laïdouni in de ring gaan strijden tijdens een kwalificerende ronde voor de Glory Zwaargewicht Grand Prix in december dit jaar. Hamicha zal ook zijn langverwachte terugkeer maken en neemt het op tegen Sofiane Gelin.

De Duitse topvechter Enrico Kehl maakt zijn Glory debuut tegen het Franse lichtgewicht Guerric Billet. Glory 86 zal live te zien zijn op Videoland in Nederland, fans in Duitsland kunnen beide evenementen live bekijken op FIGHTING.de. Met deze samenwerking lijkt Glory zijn expansie over de Nederlandse landsgrenzen verder uit te breiden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws