TEGENSLAG: GLORY Kickbokser door politiek besluit knock-out Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

TEGENSLAG: GLORY Kickbokser door politiek besluit knock-out

TEGENSLAG: GLORY Kickbokser door politiek besluit knock-out

Itay Gershon die zaterdag mee zou doen aan het GLORY 77 evenement is op vervelende wijze uitgeschakeld voor deelname. De Israëliër is het slachtoffer van de strikte coronamaatregelen in zijn land.

Via het Instagram account van Gershon was al te lezen dat hij geen vlucht kon nemen naar Nederland. Israel sloot haar luchtverkeer bij politiek besluit deze week af tot 31 januari. Een bittere pil voor de vechter die gepland stond te vechten tegen Guerric Billet.

Contact met GLORY Kickboxing bevestigd dat Gershon niet deel zal nemen. Een vervanger om tegen Billet te vechten is niet gevonden. Daar zijn de tijdsdruk en de coronamaatregelen in ons land debet aan.

Paniekzaaierij

,,Zo last minute met gyms dicht, corona regels etc is het niet te doen om een vervanger te vinden", aldus GLORY. Er was op social media wat paniek ontstaan veroorzaakt door geruchten dat kampioen Alex Pereira en zijn zus Aline, niet uit Brazilië mochten in reizen naar ons land.

GLORY bevestigd dat de vechter en zijn zus die zaterdag beiden in titelgevechten te zien zullen zijn. Inmiddels het vliegtuig hebben kunnen pakken. Alex zal Artem Vakhitov voor de lichtzwaargewicht titel tegenover zich zien. Aline zal super bantam kampioen Tiffany van Soest uit Amerika treffen.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/santino-verbeek-en-illias-ennahachi-keren-februari-terug-in-actie-bij-one-championship/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws