GLORY Grand Prix: Rico Verhoeven vs. Sofian Laïdouni kijken! Starttijd en livestream Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

GLORY Grand Prix: Rico Verhoeven vs. Sofian Laïdouni kijken! Starttijd en livestream

GLORY Grand Prix: Rico Verhoeven vs. Sofian Laïdouni kijken! Starttijd en livestream

GLORY Grand Prix: Rico Verhoeven vs. Sofian Laïdouni kijken, wij hebben de starttijden en gratis livestream informatie. Kijken op Videoland vanaf 17:00 uur.

Het aftellen naar de GLORY Grand Prix in het GelreDome

Op zaterdag 9 maart 2024 is het GelreDome in Arnhem het toneel voor het nieuwe achtmanstoernooi van Glory. De acht beste zwaargewichten, waaronder regerend wereldkampioen Rico Verhoeven, zullen strijden om de winst. Verhoeven, die een wild card ontving, koos ervoor om in de kwartfinale tegen Sofian Laïdouni te vechten.

8-Man Knockout Tournament Glory Light Heavyweight Title Glory Lightweight Title
Levi Rigters vs. Uku Jurjendal Donegi Abena (C) vs. Tarik Khbabez (IC) Tyjani Beztati (C) vs. Enriko Kehl
Tariq Osaro vs. Bahram Rajabzadeh
Nabil Khachab vs. Benjamin Adegbuyi
Sofian Laidouni vs. Rico Verhoeven

De winnaar van deze kwartfinale gaat door naar de halve finale en mogelijk de finale aan het eind van de avond.

Tijdstip en locatie van het evenement

De live-uitzending vanuit de GelreDome begint om 17:00 uur Nederlandse tijd met de prelims. Het hoofdevent, waarbij Rico Verhoeven tegenover Sofian Laïdouni staat, start naar verwachting tussen 19:15 en 19:45 uur. De exacte tijd hangt af van de duur van de voorafgaande wedstrijden. De streamingdienst Videoland zendt het evenement exclusief uit vanaf 18:00 uur.

Rico Verhoeven's keuze voor Sofian Laïdouni

Tijdens de loting voor de GLORY Grand Prix koos Rico Verhoeven Sofian Laïdouni als zijn tegenstander. Laïdouni, de hoogstgeplaatste kickbokser voor het evenement, vormt een grote uitdaging voor Verhoeven. De winnaar van het toernooi ontvangt niet alleen een beker en een grote som aan prijzengeld, maar krijgt ook de kans om tegen de regerend kampioen van zijn gewichtsklasse te vechten.

GLORY Grand Prix exclusief op Videoland

Voor fans die geen enkel gevecht willen missen, is Videoland de plek om te zijn. Vanaf 18:30 uur op 9 maart kun je live alle wedstrijden volgen. De presentatie is in handen van Mark Schaaf, met ondersteuning van voormalig kickboksers Remy Bonjasky en Melvin Manhoef als analisten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws