Glory 87 kijken vandaag! Alle info vindt je hier, livestreams, starttijd en wie er vecht Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory 87 kijken vandaag! Alle info vindt je hier, livestreams, starttijd en wie er vecht

Glory 87 kijken vandaag! Alle info vindt je hier, livestreams, starttijd en wie er vecht

Rotterdam maakt zich op voor een ongeëvenaarde avond vol adrenaline en spanning, want Glory 87 staat voor de deur! Dit prestigieuze vechtsport evenement zal vandaag zaterdag 19 augustus 2023 plaatsvinden in Ahoy, Rotterdam, en belooft een line-up vol actie en sensatie.

Het Glory 87 voorprogramma zal live gestreamd worden op Glory's officiële YouTube- en Facebook-kanalen, evenals op haar FAST-kanalen, en begint om 19:00 uur Nederlandse tijd. Voor de Nederlandse fans is er goed nieuws, want het hoofdprogramma van Glory 87 zal vanaf 20:00 uur live te volgen zijn op Videoland.

Glory 87 zal vanaf 20:00 uur live te volgen zijn op Videoland

Een van de hoogtepunten van de avond is het 4-man zwaargewicht toernooi. De inzet is hoog, want de winnaar krijgt niet alleen een ticket voor de historische Glory Heavyweight Grand Prix aan het einde van het jaar, maar maakt ook kans op een indrukwekkende prijs van $500.000. De vier dappere deelnemers die de uitdaging aangaan zijn:

  • Martin Terpstra (21-5, 11 KO)
  • Mohamed Amine (29-5, 16 KO)
  • Bahram Rajabzadeh (62-1, 56 KO)
  • Uku Jürjendal (18-7, 14 KO)

Naast het zwaargewicht toernooi zal het main event ook de harten van fans over de hele wereld sneller doen kloppen. Tyjani Beztati (24-4, 9 KO), Glory's lichtgewicht kampioen, zal zijn titel verdedigen tegen de Japanse ster Kaito Ono (51-6-1, 22 KO).

Beztati heeft zich bewezen als een formidabele vechter in zijn divisie en kijkt nu uit naar een spannende confrontatie met de talentvolle Ono. Deze wedstrijd zou wel eens de kampioen in de lichtgewicht divisie kunnen bepalen.

Alle Glory 87 gevechten te zien op Videoland

Het gevecht tussen voormalig weltergewicht kampioen Murthel Groenhart (69-26-3) en de opkomende Duitse sensatie Cihad Akipa (49-11, 18 KO) belooft een strijd te worden tussen jeugdige energie en ervaring.

Andere verbluffende confrontaties tijdens Glory 87 zijn onder meer Michael Boapeah (15-3-1, 7 KO) die een rematch aangaat tegen Sergej Braun (43-12, 27 KO), en 'The Diamond' Jan Kaffa (19-3, 7 KO) die het opneemt tegen Mohamed El Hammouti (7-1, 4 KO) in de openingswedstrijd van de hoofdkaart.

En alsof dat nog niet genoeg is, zullen de gratis GLORY-prelims ook een geweldige show bieden. Imad Hadar (19-2, 7 KO) en Maksymilian Bratkowicz (11-4, 3 KO) zullen strijden om hun eerste overwinning in Glory veilig te stellen.

Bovendien zullen Nikola Filipovic uit Servië (10-2, 6 KO) en Cristian Ristea uit Roemenië (44-21, 10 KO) het tegen elkaar opnemen in een reservegevecht voor het zwaargewicht toernooi.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws