Glory 80 kijken: Ben Saddik vs Rigters, Hari vs Wrzosek 2, Starttijd en PPV tickets Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory 80 kijken: Ben Saddik vs Rigters, Hari vs Wrzosek 2, Starttijd en PPV tickets

Glory 80 kijken: Ben Saddik vs Rigters, Hari vs Wrzosek 2, Starttijd en PPV tickets

Kickboks evenement Glory 80 wordt live uitgezonden vanuit Trixxo Arena in Hasselt, België op zaterdag 19 maart om 20:00 uur. Als headliner van de show neemt Jamal Ben Saddik het op tegen Levi Rigters bij zwaargewicht.

In het co-main event neemt Arkadiusz Wrzosek het in de rematch op tegen K-1-legende en heavy-hitter Badr Hari. Ook op de kaart verdedigt Tiffany van Soest haar super bantamgewicht titel tegen Manazo Kobayashi.

Het geplande licht-zwaargewicht titelgevecht tussen kampioen Artem Vakhitov uit Rusland en Luis Tavares viel af nadat de laatste zich terugtrok "vanwege de recente ontwikkelingen in de Oekraïne ", kondigde Glory op Twitter aan.

Kampioen Vakhitov zegt af

Tarik Khbabez stapte op korte termijn in en er werd verwacht dat hij het tegen Vakhitov zou opnemen in een niet-titelgevecht bij catchweight. Glory kondigde aan dat Vakhitov "van gedachten was veranderd en niet langer bereid is om te vechten".

Ook op de hoofdkaart staat Ertugrul Bayrak tegenover Serkan Ozcaglayan bij middengewicht, en Guerric Billet ontmoet Nordin Ben Moh bij lichtgewicht. Het voorprogramma bevat Jos van Belzen tegen Jay Overmeer op lichtgewicht.

Hoe Glory 80 te kijken – Ben Saddik vs Rigters, Hari vs Wrzosek 2

Fans kunnen Glory 80 livestream bekijken op gloryfights.com. De datum is zaterdag 19 maart. De starttijd is gepland om 20.00 uur Nederlandse tijd. Glory Kickboxing 80 wordt live uitgezonden op pay-per-view vanuit Hasselt België Prijs van Glory 80 PPV-tickets is slechts € 19,99.

De huidige Glory 80-vechtkaart ziet er als volgt uit:

Jamal Ben Saddik vs. Levi Rigters, 3 ronden, zwaargewicht
Arkadiusz Wrzosek vs. Badr Hari, 3 ronden, zwaargewicht
Tiffany van Soest vs. Manazo Kobayashi, 5 ronden, super bantamgewicht – van Soest’s super bantamgewicht titel
Ertugrul Bayrak vs. Serkan Ozcaglayan, 3 ronden, middengewicht
Guerric Billet vs. Nordin Ben Moh, 3 ronden, lichtgewicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws