Gaat Levi Rigters vandaag belofte waarmaken op Glory Collision 4? Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Gaat Levi Rigters vandaag belofte waarmaken op Glory Collision 4?

Gaat Levi Rigters vandaag belofte waarmaken op Glory Collision 4?

Levi Rigters die bestempeld wordt als de de 'nieuwe' Rico Verhoeven treft vanavond Tariq Osaro in het Gelredome, Arnhem. Voor Rigters lijkt er veel af te hangen van het gevecht bij de zwaargewichten.

Gerangschikt achter namen als Verhoeven, Antonio Plazibat en Ben Saddik wil Rigters vanavond een statement maken. Zijn eerdere wedstrijd dit jaar in het Belgische Hasselt ging niet door toen er rellen uitbraken tijdens het tweede gevecht tussen Badr Hari (die vanavond ook vecht), tegen Arek Wrzosek.

Dat was een grote schok voor Rigters die destijds al zei snel door te hebben dat zijn partij niet door zou gaan. ,,Na het zien van stoelen die door de zaal vlogen wisten we het al, foute boel. " Er was sprake dat er verder gevochten zou worden zonder publiek in de zaal. Maar dat ging niet door.

Talenten divisie

Vanavond treft Rigters opponent Osaro van Mike's Gym een horde die niet te onderschatten is. Voor zijn gevecht vanavond vertrok de jonge vader naar Marokko om te trainen. Iets wat hij al eerder heeft gedaan. ,,Mijn trainer komt uit Marokko en ik wordt daar altijd welkom geheten door zijn familie", zegt Rigters. Die hoopt in het Gelredome te laten zien tussen de grote namen te horen.

Een kans op de titel van Verhoeven waarvan hij wordt gesuggereerd de opvolger te zijn zou uiterlijk 2024 moeten lonken voor Rigters, mits Verhoeven kampioen weet te blijven. Als Rigters wint van Osaro zal hij ongetwijfeld stijgen in de rankings bij de zwaargewichten. Een divisie die gevuld is met talent.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws