Tiener straft respectloze kerel af! UFC-vechter blij (video) Nieuws
Nieuws

Tiener straft respectloze kerel af! UFC-vechter blij (video)

Tiener straft respectloze kerel af! UFC-vechter blij (video)

Jorge Masvidal is blij te zien dat een respectloze kerel die grove opmerkingen maakte, door een MMA-getrainde tiener in een straatgevecht werd afgestraft.

De fan-favoriete UFC-vechter Jorge Masvidal wacht op zijn volgende gevecht. Masvidal stapte voor het laatst in de UFC-kooi tijdens UFC 272 tegen Colby Covington. Helaas voor zijn fans verloor de in Florida geboren vechter de wedstrijd.

Lekker knokken

Masvidal deelde onlangs een video op zijn sociale media waarin een straatgevecht werd behandeld. Het gevecht weerspiegelde duidelijk de populaire uitdrukking "de grootte van de hond in het gevecht doet er niet toe".

Superblij was Masvidal om te zien hoe de tiener korte metten maakte met zijn rivaal. ,,Kijk jongens ik train elke dag MMA. Zo pak je het aan", was het bijschrijft van de populaire vechter bij de video. Het lijkt logisch dat Masvidal achter het straatgevecht staat. Hij begon zijn carrière als straat vechter.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws