Ex-Glory Kampioen Meksen is boos: 'Vecht met mij of ga met pensioen!' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Ex-Glory Kampioen Meksen is boos: 'Vecht met mij of ga met pensioen!'

Ex-Glory Kampioen Meksen is boos: 'Vecht met mij of ga met pensioen!'

Anissa Meksen is gefrustreerd. Sinds ze haar debuut bij ONE Championship heeft ze maar een keer gevechten. Ze klaar voor om te vechten voor de atoomgewicht titel tegen kampioen Janet Todd.

Maar volgens Meksen weigert de kampioen met haar te vechten. Ze kreeg een bericht van Chatri Sityodtong, hoofd van ONE Championship. Die haar vertelde dat hij de huidige kampioen Janet Todd niet kon dwingen de titelverdediging te accepteren.

Todd vocht vorig jaar twee keer, maar beide waren niet-titelgevechten. Ze moet de titel die ze in 2020 won nog verdedigen en is sinds april vorig jaar niet meer in actie gekomen. Meksen keerde terug van een afwezigheid van 18 maanden om Cristina Morales uit te schakelen bij ONE: 'Empower' afgelopen september.

Onzin verhaal van Sityodtong

Meksen een voormalige Glory Kickboxing kampioen staat momenteel op nummer 4 gerangschikt. De Francaise is de enige vechter in de top vijf die Todd nog niet heeft verslagen. Al eerder moesten Meksen en haar coach Benoit Zede haast smeken om een gevecht te krijgen bij ONE (lees verder onder video).

Het lijkt complete onzin dat Sityodtong, Todd niet kan dwingen om te vechten. Een organisatie bepaalt immers wie er vecht en tegen wie. Een titelgevecht tussen Todd en Meksen is duidelijk een die moet gebeuren ook de fans hopen dat het eerder vroeger dan later zal gebeuren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws