Glory kampioen Meksen krijgt eindelijk kans! Toernooi brengt uitkomst Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory kampioen Meksen krijgt eindelijk kans! Toernooi brengt uitkomst

Glory kampioen Meksen krijgt eindelijk kans! Toernooi brengt uitkomst

Anissa Meksen heeft letterlijk op haar knieën gelegen om een gevecht te krijgen bij ONE Championship. Samen met haar coach deed de Française diverse smeekbeden uitgaan om te knokken. 3 september is het dan zover en mag Meksen aantreden op een volledig door vrouwen ingevuld toernooi. Meksen treft Cristina Morales.

Toen Meksen bij ONE tekenden kon zij niet vermoeden dat het meer dan een jaar zou duren voor zij aan de bak kon in de kickboksring. De voormalige Glory kampioen die zich door de organisatie niet netjes behandeld voelde tekenden bij de Aziaten met goede hoop op meer.

Eindelijk kans

Echter gooide niet alleen Covid-19 roet in het eten, ook leek er geen tegenstander te vinden die tegen Meksen gematched kon worden. Nu krijgt Meksen haar kans om te schitteren in Singapore. Het evenement voor alleen vrouwen was oorspronkelijk gepland voor 28 mei, maar werd eerder die maand uitgesteld "vanwege de huidige COVID-19-situatie" in Azië.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws