Ex-Glory Guto Inocente: 'ONE FC de perfecte plek om te kickboksen' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Ex-Glory Guto Inocente: 'ONE FC de perfecte plek om te kickboksen'

Ex-Glory Guto Inocente: 'ONE FC de perfecte plek om te kickboksen'

Guto Inocente ziet voor zichzelf een grote toekomst weggelegd bij ONE Championship. De voormalige Glory kickbokser wil bij ONE bewijzen in drie vecht disciplines de beste te zijn. Zo zegt de Braziliaan dat ONE de perfecte plek is om hard te werken en kickboksen, Muay Thai en MMA te doen.

De Braziliaan tekende in 2016 bij Glory Kickboxing en werd uiteindelijk een titelkanshebber. Inocente stond in september tegenover Rico Verhoeven tijdens Glory 59 in Amsterdam maar verloor. In december dat jaar deed Inocente mee aan een toernooi waar hij verloor van Jamal Ben Saddik. Hij maakte een korte tussenstap bij de WGP organisatie en kwam begin dit jaar bij ONE terecht en is van plan daar geschiedenis te schrijven.

Iedereen aanpakken

Het 35-jarige zwaargewicht, die op 20 mei het opneemt tegen de Serviër Rade Opacic in een kickbokswedstrijd tijdens ONE 157: Petchmorakot vs. Vienot, wil in ONE Championship bekend worden als een atleet met succes drie sporten, kickboksen, Muay Thai en MMA. Hij is bereid om in de ring te stappen tegen elke tegenstander in elke discipline om zijn vaardigheden te demonstreren (gaat verder onder video).

,,Ik ben een complete vechter en dat wil ik laten zien in ONE Championship. Ik geloof dat ONE de perfecte plek is om hard te werken en kickboksen, Muay Thai en MMA te bestrijden. Dat is wat ik wil", zegt Inocente. Of het nu kickboksen, Muay Thai of MMA is, Inocente is klaar om elke uitdaging aan te gaan.

Grote stap

Voordat Inocente zelfs maar kan nadenken over het aantrekken van de MMA-handschoenen en het opnemen tegen het neusje van de zalm in MMA, moet hij eerst voorbij Opacic komen in hun kickboksgevecht. Hoewel Opacic nog ongeslagen is, is Inocente ervan overtuigd dat hij dat kan veranderen.

,,Het feit dat ONE mij deze kans heeft gegeven, is een grote stap voor mij. Als ik hem versla, sta ik ook bovenaan. Dus ik ben erg blij met deze kans. Hij is een man met een heel orthodox spel, dus ik geloof dat mijn strategie perfect is om zijn spel te verslaan."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws