Broer en zus in actie tijdens GLORY kickboks evenement (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Broer en zus in actie tijdens GLORY kickboks evenement (video)

Broer en zus in actie tijdens GLORY kickboks evenement (video)

Alex Pereira en zijn zus Aline komen beide 30 januari in actie tijdens GLORY 77 Rico vs. Jamal 3. Voor zover bekend is dit bij de organisatie niet eerder voorgekomen. Dat een broer en zus bieden in een titelgevecht staan op het zelfde evenement.

Broer en zus Pereira zullen beide in een titelgevecht te zien zijn. Alex daagt lichtzwaargewicht kampioen Artem Vakhitov uit, terwijl Aline de Amerikaanse Tiffany van Soest treft, voor de super-bantamgewicht titel van GLORY.

Uniek

De Rus Vakhitov heeft zijn titel al vijf keer verdedigd. Het is de moeite waard eraan te denken dat de Braziliaan de huidige GLORY middengewicht kampioen is. De interim lichtzwaargewicht titel heeft. Maar ook de eerste kickbokser in de geschiedenis van GLORY is, die twee titels in verschillende categorieën tegelijk in bezit heeft.

Aline op haar beurt heeft nog geen titel, maar is vastberaden deze af te pakken van Van Soest. ,,Ik bereid me al heel lang voor op een uitdaging van deze omvang. Tiffany's ervaring is iets om rekening mee te houden. Maar het maakt me niet bang. Ik heb het lengte voordeel. Ik heb getraind efficiënte stoten die ze altijd uitvoert”, zegt Aline.

Geen makkie

Alex Pereira is een kracht om mee rekening te houden. Vakhitov zal zijn handen en benen vol hebben aan een van de grootste vechters aller tijden. De Braziliaan waar van wordt verwacht dat hij ooit overstapt naar het MMA-vechten. Is vrijwel onverslaanbaar.

Mochten broer en zus Pereira er beiden in slagen succesvol te zijn eind deze maand. Dat zet GLORY een record neer. Naast de aanwezigheid van de Pereira's zal de GLORY 77 als 'main event' het zwaargewicht titelgevecht hebben tussen kampioen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/slachtoffer-wil-heropening-strafzaak-tegen-glory-kickbokser-benny-adegbuyi/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws