BREAKING! T8KO brengt Kickboksen in K-1 stijl terug: '7 events gepland' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

BREAKING! T8KO brengt Kickboksen in K-1 stijl terug: '7 events gepland'

BREAKING! T8KO brengt Kickboksen in K-1 stijl terug: '7 events gepland'

T8KO is een nieuw concept die vechtavonden in toernooi stijl terug zal brengen. De organisatie van Nederlandse bodem is gestoeld op het legendarische K-1 kickboks systeem en meer.

De T8KO organisatie is een concept waarachter een aantal grote Nederlandse en internationale namen uit de vechtsport wereld zitten. Het eerste merk dat 50% van de totale winst deelt met de vechters en gebaseerd op het populaire K-1 systeem. Wederom een stap die iets unieks toevoegt aan de vechtsport.

Een winnaar

Vandaag lanceert de organisatie haar concept die een volgende grote stap in het kickboksen en de vechtsport wereld brengt. ,,Er zullen zeven events zijn in een jaar. We starten met drie gewichtklassen, 70, 80 Kg en open gewicht", zegt een woordvoerder van de organisatie tegen onze redactie.

Naast het kickboksen zal er ook MMA (Mixed Martial Arts) te zie zijn wat het concept nog interessanter maakt. Het debuut event van de T8KO organisatie zal plaatsvinden op 21 januari volgend jaar in het Sportpaleis Alkmaar. Voor meer info ga naar de T8KO website.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws