Dood MMA-vechter en Power Ranger Jason David Frank (49) schokt fans Nieuws
Nieuws

Dood MMA-vechter en Power Ranger Jason David Frank (49) schokt fans

Dood MMA-vechter en Power Ranger Jason David Frank (49) schokt fans

Jason David Frank (49) is overleden. De dood van de MMA-vechter en Power Rangers Icoon kwam vandaag naar buiten. Naar verluidt pleegde Frank zelfmoord.

Fans van Power Rangers en de mixed martial arts-gemeenschap zijn in rouw nu Jason David Frank, die de beroemde Green and White Ranger speelde, is overleden. Het nieuws werd voor het eerst aangekondigd door voormalig vechter Mike Bronzoulis, die op zijn Facebook-pagina schreef dat hij "nog steeds in shock" was over het nieuws van de dood van Frank.

“Ik voel me vreselijk dat hij belde, liet me een bericht achter en het duurde [te] lang. Jason was een goede vriend voor mij en ik zal hem missen.” Een paar uur later bevestigde de manager van Frank het nieuws aan TMZ dat de Power Rangers-ster zelfmoord had gepleegd.

Zelfmoord

Naast het spelen van Tommy Oliver tijdens Mighty Morphin Power Rangers en zijn spin-offs, was Frank ook een gedecoreerde vechtsporter. Hij had een ongeslagen record in het (MMA) mixed martial arts, nadat hij in 2010 één professionele wedstrijd had gewonnen en daarvoor vier amateurwedstrijden.

Walter Jones, die de Black Ranger speelde, plaatste een mooi eerbetoon aan zijn vriend, die je hieronder kunt lezen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws