Ben Saddik: 'Ik sta open voor gevecht tegen Wrzosek' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Ben Saddik: 'Ik sta open voor gevecht tegen Wrzosek'

Ben Saddik: 'Ik sta open voor gevecht tegen Wrzosek'

Jamal Ben Saddik reageerde vanavond op de rellen bij Glory 80 afgelopen weekend, en het afgelasten van zijn wedstrijd hierdoor. Bij het tv-programma Half8 zegt Ben Saddik onder andere open te staan voor een gevecht tegen Arek Wrzosek.

De rellen ontstonden tijdens de rematch tussen Wrzosek en Badr Hari. Dit liep dusdanig uit de hand dat het event werd afgeblazen net voordat Ben Saddik tegen Levi Rigters zou vechten. In Half8 zegt Ben Saddik er flink van te balen.

,,Ik baal nog steeds, en ben diep teleurgesteld dat dit zo is gelopen. Ik kon het zien vanuit de kleedkamer, mijn ouders en zus zaten in de zaal en zelfs in dat in dat vak waar het mis ging", zegt de Belgisch-Marokkaanse vechter.

Aanpakken die handel

Ook zegt Ben Saddik dat Glory meldde dat er zonder publiek doorgevochten zou worden. Echter moest toch op last van de Politie de boel worden afgelast. De kickbokser hoopt dat Glory zijn verantwoordelijkheid neemt en de veroorzakers aanpakt.

Op de vraag of hij tegen Wrzosek zou willen vechten omdat Rigters vader wordt en andere dingen aan zijn hoofd zal hebben. ,,Ik sta daar zeker voor open, als die Pool het ook wil. " In mei is er weer een Glory event wellicht dat Glory Ben Saddik daar inzet. ,,Ik hoop dat het in mei doorgaat ik ben er klaar voor", aldus Ben Saddik.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws