Andy Souwer: ‘Badr Hari houdt zijn fans voor de gek’ Nieuws
Nieuws

Andy Souwer: ‘Badr Hari houdt zijn fans voor de gek’

Andy Souwer: ‘Badr Hari houdt zijn fans voor de gek’

Andy Souwer, voormalig topkickbokser ventileert zijn ongezouten commentaar op de rellen die afgelopen zaterdag uitbraken bij het Glory 80 evenement in Hasselt, Belgie. Zo vraagt hij zich af waarom Badr Hari nog zoveel waard is voor de organisatie.

Hij mag dan wel met pensioen zijn maar het kickboksen ligt nog nauw aan het hart bij Souwer. Hij reageert dan ook fel op de rellen waardoor Glory haar event moest stilleggen. Hij steekt zijn kritiek niet onder stoelen en banken en vraagt zich onder andere af waarom Badr Hari nog zoveel geld waard is voor de organisatie.

,,Op het moment dat iedereen nog in het fabeltje Hari gelooft, dan krijg je dit soort dingen. Organisatie, fans en vooral hijzelf. Wie houdt wie voor de gek?”, schrijft Souwer in zijn Insta stories gisteren.

Waarom is Badr nog zoveel geld waar?

,,Hij was fantastisch, laten we dat niet ontkennen. Je haatte hem of je ging door het vuur voor hem. Maar op basis van welke reden is hij nog zoveel geld waard om geld voor te betalen voor partijen die hij niet gewild of ongewild afmaakt? De boel aan het schijten maakt en fans voor de gek blijft houden met charismatische zinloze praatjes?”, aldus Souwer.

Souwer heeft nog meer kritiek en vraagt zich af waarom organisaties zich vathouden aan vechters uit het verleden. In plaats van nieuw talent een groot podium te geven. ,,Of is er geen nieuwe lichting die voldoet aan talent”, stelt Souwer.

De rellen die uitbraken zijn inmiddels wereldnieuws en zetten de kickbokssport volgens experts in een kwaad daglicht. Sommige vrezen dan ook dat dit het einde van de sport is. Ook is er vrees dat Glory zelf de handdoek in de ring gooit, of dat deze geen events meer mag organiseren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws