Badr vs Wrzosek 2 persconferentie: 'Mis het niet' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr vs Wrzosek 2 persconferentie: 'Mis het niet'

Badr vs Wrzosek 2 persconferentie: 'Mis het niet'

Badr Hari en Arek Wrzosek zullen op 19 maart tijdens Glory 80 in Hasselt een herkansing uitvechten. Dinsdag 22 februari is de persconferentie voor het evenement gepland. Je kunt mee kijken vanaf 12:00 uur. Mis het niet.

Voor de kickboks fans is Glory 80 een mooi begin van het seizoen van de organisatie die uitwijkt naar Hasselt in België. Een stevige line-up met Badr vs Wrzosek in de headliner. Als co-headliner is het gevecht tussen Jamal Ben Saddik en Levi Rigters gepland.

Kijk mee

Dinsdag komen de vechters bijeen om de pers te woord te staan, wat te volgen zal zijn via het Youtube kanaal van Glory. Schakel in om 12:00 uur als je wilt zien wat de vechters te vertellen hebben. Zal het net zo spannend worden als de laatste keer dat Badr en de Pool oog in oog stonden.

Badr zint op wraak en Wrzosek is vastbesloten zijn winst op de kickbokslegende te herhalen. Ook zullen er vechters aanwezig zijn zoals Luis Tavares die Artem Vakhitov uitdaagt voor Glory lichtzwaargewicht titel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws