Arek Wrzosek: 'Badr sloeg niet 100% hard' (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Arek Wrzosek: 'Badr sloeg niet 100% hard' (video)

Arek Wrzosek: 'Badr sloeg niet 100% hard' (video)

Arek Wrzosek sprak met de Poolse media over zijn rematch met Badr Hari. Daarin zegt de Pool dat niet alle stoten van de kickbokslegende hard aan kwamen. Ook zegt hij een stap naar het MMA te overwegen.

Over de eerste confrontatie tussen Wrzosek en Badr is al veel geschreven. Recentelijk verklaarde Badr dat zijn stoten de Pool hard raakten. Dit ontkent Wrzosek die zegt bij te hebben getekend bij Glory en bakken met geld gaat verdienen aan de rematch.

Overstap naar MMA

,,Je weet dat ik behoorlijk verdiend heb met dit gevecht, maar voor de rematch zal ik veel meer verdienen", zegt Wrzosek die zijn contract bij Glory verlengt zag. ,,Ik heb al een contract getekend voor meer geld voor het gevecht zelf, voor mogelijke toekomstige gevechten. Ik heb veel sponsor aanbiedingen gehad na dit gevecht en ik zal zeker veel meer verdienen", aldus de Pool (gaat verder onder video, Pools).

Wat betreft de bewering van Badr dat zijn stoten de Pool goed raakten is hij kort; ,,Sommige stoten zaten er op, maar ik overleefde en zegevierde. " Naast het kickboksen serieus overweegt Wrzosek om de MMA-wereld in te stappen. De rematch tussen Wrzosek en Badr staat gepland op 19 maart tijdens Glory 80 in Hasselt, België.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws