🎥 Antonio Plazibat HYPED na knock-out op rivaal! 'Ha ha' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Antonio Plazibat HYPED na knock-out op rivaal! 'Ha ha'

🎥 Antonio Plazibat HYPED na knock-out op rivaal! 'Ha ha'

Antonio Plazibat was gisteren aanwezig bij Glory 86 in Essen Duitsland en zag daar een van zijn rivalen Luis Tavares knock-out gaan via een head kick worden. Iets wat de Kroaat wel kon waarderen.

Het was voor Luis Tavares zijn debuut in het zwaargewicht kickboksen in een partij tegen Bahram Rajabzadeh. De twee hadden op de staredown al een confrontatie waar Rajabzadeh zijn opponent Tavares brutt naar achteren duwde.

Tavares zei dat dit hem niets deerde en dat de laatste die dit deed bruut werd afgestraft door hem. Echter besloot het lot anders en was het Tavares die aan het kortste eind.

Plazibat kan knock-out verlies Tavares wel waarderen

Al in de eerste ronde ging het verkeerd en was het einde oefening voor Tavares. Plazibat kon de KO wel waarderen en was Hyped zeggende "ha haaaaa".

Eerder dreigde Plazibat al om Tavares in diens eigen gym knock-out te slaan als Glory dit toe zou laten. Echter was Rajabzadeh hem gisteren voor.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws