'Als ik Glory was had Badr niet mogen vechten!' Oud-trainer Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Als ik Glory was had Badr niet mogen vechten!' Oud-trainer

'Als ik Glory was had Badr niet mogen vechten!' Oud-trainer

Badr Hari is nog 1 dag verwijderd van zijn rematch met Arek Wrzosek. De legende kwam echter niet opdagen voor de persconferentie, iets wat je volgens oud-trainer Thom Harinck niet doet. Deze zegt ook dat als hij Glory zou zijn geweest, Badr de ring niet in zou stappen.

Het lijken wellicht harde woorden van Harinck in BD.nl, maar de oud-trainer is serieus. Als reden dat Badr niet kwam opdagen werd gegeven dat deze zich wilde focussen op de training voor zijn gevecht. ,,Dat is heel kwalijk", zegt Harinck. tegen BD.nl.

,,Zo'n persmoment hoort bij de sport. Ik denk dat hij een dikke vinger in de pap heeft bij Glory. Als ik in hun schoenen stond had ik hem niet meer laten vechten.” Ook zegt Harinck dat Wrzosek niet van het gelijke niveau als Badr is.

Geen praatjes

,,Deze tegenstander hoort geen partij te zijn voor Badr. Hij heeft zeker het talent om nog wereldkampioen te worden, dat kan iedereen in principe in de top 10 beste kickboksers. Maar als hij wéér verliest bij Glory, kan hij echt niet doorgaan met zijn grote praatjes.”

Jamal Ben Saddik, ziet dit iets anders. Zelf vecht 'The Goliath' tegen Levi Rigters op Glory 80 in Hasselt, België morgen. Hij vindt dat Badr vooral moet blijven vechten. ,,We mogen blij zijn dat hij doorgaat, en dat we nog van hem mogen genieten. Wat hij heeft gedaan voor de sport is niet niks", aldus Ben Saddik.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws