'1 Ronde meer niet! ' Plazibat en Catinas voorpellen snel einde wedstrijd Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'1 Ronde meer niet! ' Plazibat en Catinas voorpellen snel einde wedstrijd

'1 Ronde meer niet! ' Plazibat en Catinas voorpellen snel einde wedstrijd

Antonio Plazibat en Raul Catinas zijn deze week onderwerp van gesprek in aanloop van hun gevecht morgen tijdens Glory 82. Beide vechters lijken er echter niet al te lang over te willen doen en voorspellen een knock-out einde al in ronde een.

Tijdens de weging en staredown vandaag in Bonn lieten Plazibat en Catinas er geen twijfel over mogelijk morgen zal het publiek een knock-out kunnen verwachten. Waarvan de Kroaat en Roemenier bieden zeggen deze te zullen uitdelen.

1 ronde van gekte

,,Hij praat te veel", zegt Catinas. ,,Wie heeft hij nou KO gemept ik heb tegen iedereen in de K-1 gevochten. Ik wordt moe van de deze interviews en KO gelul. Morgen ga je het zien."

Ook Plazibat liet zich niet onbetuigd en deed zijn zegje. ,,Ik wil nu eigenlijk al vechten, ben er klaar voor", zei het Kroatische zwaargewicht. Ik ben klaar voor een ronde gekte." Het gevecht en Glory 82 is morgen live te zien op Videoland.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws