🎥 Stinkend zaakje! Kickbokser poept broek vol tijdens beladen gevecht Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Stinkend zaakje! Kickbokser poept broek vol tijdens beladen gevecht

🎥 Stinkend zaakje! Kickbokser poept broek vol tijdens beladen gevecht

Kulabdam Sor Jor Piek Uthai tegen Tyson “John Wayne Noi” Harrison was een stinkend zaakje. Het gevecht eindigde via TKO in ronde 1 na een stevige sloot van Kulabdam in de buik van Harrison wat heel wat losmaakte.

De wereld van het vechtsporten heeft zijn aandeel in onverwachte wendingen en opmerkelijke momenten, maar het recente gevecht tussen Kulabdam Sor Jor Piek Uthai en Tyson "John Wayne Noi" Harrison heeft zelfs de meest doorgewinterde fans met verbazing geslagen.

Het gevecht vandaag tijdens ONE Friday Fights 34: Rodtang vs. Superlek eindigde via TKO in de eerste ronde na een verwoestende stoot van Kulabdam in de buik van Harrison, wat een onverwachte en ietwat ongemakkelijke wending aan het spektakel gaf.

In een video die na het gevecht door Harrison werd vrijgegeven, verklaarde deze dat hij letterlijk in zijn broek had gedaan tijdens het gevecht. "Iedereen zal denken dat ik geen vechtershart heb," zei Harrison met een mengeling van schaamte en humor. "Vertel me maar hoe je zelfs maar aan vechten kunt denken nadat je jezelf volledig hebt onder gescheten."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws