🎥 Rico toont sterkste man hoe hij Jamal Ben Saddik aanpakte: 'Linker en rechtse' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Rico toont sterkste man hoe hij Jamal Ben Saddik aanpakte: 'Linker en rechtse'

🎥 Rico toont sterkste man hoe hij Jamal Ben Saddik aanpakte: 'Linker en rechtse'

Rico Verhoeven is al jaren lang de koning van het kickboksen en een van zijn grootste rivaliteiten is die met Jamal Ben Saddik die op het punt staat wellicht opnieuw te ontbranden.

Tijdens een training sessie recentelijk in Engeland was ook de voormalig sterkste man ter wereld Eddie Hall van de partij. Deze is in training voor een eliminatie gevecht later dit jaar. En Rico had wel wat tips voor hem in petto,

In een video zie we Eddie die tips kreeg van Rico hoe een aanval op te zetten: "Linker, rechter en doorstoten dan maak je het goed af", deed rico voor met een clipje ingemixed van zijn gevecht met Jamal Ben Saddik.

Rico toont de sterkste man de sleutel tot zijn succes tegen Jamal Ben Saddik

Of de clip met Jamal een bewuste sneer is naar de Marokkaan laat zich raden maar volgens fans heeft dit er veel van weg. Wellicht krijgen de twee aartsrivalen tijdens de Glory Grand Prix van 9 maart de kans om zich tegen elkaar te wreken.

Nak een poll van Glory eerder dit weekend blijkt dat 87% van de fans de Marokkaan de Grand Prix in willen zien stappen nu Nordine Mahieddine heeft afgezegd omdat deze niet zou kunnen voldoen aan de nieuwe regelset van de organisatie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws