Nederlandse Judoka's schitteren op IBSA Grand Prix in Heidelberg Judo Nieuws
Judo Nieuws

Nederlandse Judoka's schitteren op IBSA Grand Prix in Heidelberg

Nederlandse Judoka's schitteren op IBSA Grand Prix in Heidelberg

Daniël Knegt en Seb Sloot Klaar voor Actie. In het pittoreske Heidelberg, Duitsland, vindt op 17 en 18 februari de IBSA Grand Prix plaats, een prestigieus judotoernooi voor visueel beperkte judoka's.

Nederland wordt vertegenwoordigd door twee talentvolle sporters: Daniël Knegt en Seb Sloot. Knegt, met zijn ogen gericht op de Paralympische Spelen, streeft ernaar belangrijke punten te verzamelen, terwijl Sloot zich opmaakt voor zijn debuut op de Grand Prix mat.

Zaterdag staat in het teken van Seb Sloot

Op zaterdag 17 februari komt Seb Sloot in actie in de categorie J1 -60 kg. De voorronden beginnen om 10:00 uur, waarna het finaleblok van start gaat om 15:00 uur. Sloot, die voor het eerst deelneemt aan een Grand Prix, kijkt uit naar de mogelijkheid om zich te meten met internationale tegenstanders.

Zondag: Daniël Knegt betreedt de mat

De volgende dag, zondag 18 februari, is het de beurt aan Daniël Knegt, die uitkomt in de gewichtsklasse J1 +90 kg. Ook op deze dag starten de voorronden om 10:00 uur en het finaleblok om 15:00 uur. Knegt, een ervaren judoka, ziet dit toernooi als een cruciale stap op weg naar kwalificatie voor de Paralympische Spelen.

"Daniël Knegt zal proberen punten te behalen om deel te kunnen nemen aan de Paralympische Spelen en judoka Seb Sloot stapt voor het eerst de wedstrijdmat van een Grand Prix op," benadrukt de focus en het enthousiasme van beide Nederlandse deelnemers.

De IBSA Grand Prix in Heidelberg belooft een spannend evenement te worden waarbij de Nederlandse judoka's hun vaardigheden op internationaal niveau kunnen tonen. Met Knegt's ervaring en Sloot's frisse energie zijn alle ogen gericht op deze twee sporters, die klaar zijn om Nederland trots te maken.

4 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws