CHAOS: Judo Bond draagt omstreden interim-voorzitter voor Judo Nieuws
Judo Nieuws

CHAOS: Judo Bond draagt omstreden interim-voorzitter voor

CHAOS: Judo Bond draagt omstreden interim-voorzitter voor
CHAOS: Judo Bond draagt omstreden interim-voorzitter voor

Het is een bak met ellende binnen de Judo Bond Nederland (JBN). Oorzaak lijkt de omstreden beoogde interim-voorzitter Frans Hoogendijk te zijn.

Dagblad Trouw meldt dat er complete chaos is ontstaan binnen de Judo Bond Nederland door het voordragen van Hoogendijk als interim-voorzitter. Deze is niet van onbeschreven gedrag.

Hoogendijk was al eerder voorzitter van de JBN, van 1988 tot 1996. Hij werd uit zijn functie ontheven doordat fraude zou hebben gepleegd met declaraties. Wonder het bezoeken van seksclubs op kosten van de bond.

Meer ellende veroorzaakt

Hij ging met de billen bloot en gaf later toe het bordeelbezoek te hebben betaald uit zijn representatiebudget. In 2019 kwam Hoogendijk ook negatief in het nieuws. Hij werd ontslagen uit de gemeente raad van Vlaardingen. Omdat hij vier Roemeense arbeidsmigranten onderdak had geboden.

Op 11 juli tijdens de buitengewone bondsraadvergadering van de JBN werd Hoogensijk voorgedragen. Dit veroorzaakte flink wat opschudding waardoor drie van de vijf zittende bestuursleden, onder wie voorzitter Felix Thieme, besloten af te treden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws