Taekwondo School Henk Meijer groningen
groningen

Taekwondo School Henk Meijer

Taekwondo School Henk Meijer

De school kent zowel kinderlessen als training voor volwassenen. Dit weer verdeeld in beginners- en gevorderden.

De school beschikt over een speciaal voor deze vechtsport ingerichte accommodatie.

INTERESSE ?? Kom gerust eens langs voor een proefles.

Doelstelling

De doelstellingen van de Taekwondo School Henk Meijer zijn tweeledig.

Op het gebied van wedstrijd Taekwondo: Het beste uit de sporters halen wat resulteert in medailles en sporters leert dat topsport een levensstijl is en niet alleen een hobby.

Voor mensen die puur het Taekwondo trainen als vechtkunst. Het bewust maken en trainen van je eigen fysieke en mentale kwaliteiten en het verbeteren daarvan zodat men met veel meer zelfvertrouwen in het dagelijks leven staat !

Historie

De Taekwondo School Henk Meijer is ontstaan in 1983, toen Henk Meijer de school overnam van zijn leraar Wim Bos.
De school beschikte in de periode 1983 – 1988 over een eigen accomodatie aan de Oosterhamrikkade. Van 1988 tot 1994 werd gebruikt gemaakt van de sportlocatie van de van Heemskerckschool aan de van Heemskerckstraat. Van 1994 tot 1996 werd les gegeven in de sportlokaal aan de Goudenregenplein.
Sinds 1996 beschikt de club weer over een eigen accomodatie aan de Oliemuldersweg 43.

Naast het geven van Taekwondo lessen aan Jeugd, Junioren en Senioren is de school ook zeer actief in het geven van Workshops Taekwondo en Zelfverdediging,op allerlei onderwijsinstellingen in de stad Groningen. Zo waren wij al te gast bij Zernike College, Gomarus College, Werkman College, Augustinus College, Roling College, Reitdiep College, St. Maarten College, Noorderpoort College en Renn 4.

In de Historie van de school heeft de Taekwondo School Henk Meijer al vele Nationale en Internationale kampioenen afgelevert.

De succesvolste wedstrijd Taekwondoka was Sarah Maitimu uit Groningen. Zij werd in 1990 EUROPEES KAMPIOEN en won in 1993 BRONS op de WK in New York.

Adres:
Oliemuldersweg 43
9713 VA Groningen

Telefonisch contact:
Henk Meijer: +31 6 54 23 21 67 of 0503096559

Emailbericht:

henkmeijertkd@gmail.com

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws