Anna Abbring enthousiast over het Enfusion vechtsport gala Groningen groningen
groningen

Anna Abbring enthousiast over het Enfusion vechtsport gala Groningen

Anna Abbring enthousiast over het Enfusion vechtsport gala Groningen

Deze avond gaat ook weer de boeken in als onvergetelijk.

Anna Abbring zelf oud kickbokser en nog steeds actief in de vechtsport wereld steekt haar bewondering voor Enfusion Groningen niet onder stoelen of banken. Met haar opvallende haardos, en scherpe Groningse uitspraken een vechtsportliefhebber pur sang. Wij spraken haar kort over het Enfusion event wat in haar thuisstad Groningen afgelopen weekend plaatsvond.

Anna Abbring en Chris Anton Niewold
Anna Abbring en Chris Anton Niewold

Oude vrienden uit het verleden

"Chris Anton Niewold en ik kennen elkaar al van vroeger toen hij bij ons kwam trainen, en dan praat ik toch over de jaren negentig...dus we gaan al een tijd terug. We zijn vechtsport liefhebbers in hart en nieren, en is het elke keer weer genieten van de mooiste kickboxgala van het noorden", aldus Abbring.

"Hij is samen met Anton Schut al heel wat jaartjes de organisatoren van Enfusion Groningen....Kickboxen zit in het bloed, en dat gaat nooit meer weg...Altijd een goed weerzien"! Dank Chris Kros voor de mooie avond, die wederom garant stond voor mooie partijen, en genoeg spektakel".

"De beveiliging van PM Security was zoals altijd tot in de puntjes, en beleefde ik dit alles in een ontspannen sfeer. En kijk ik alweer uit naar de volgende editie van Enfusion, op naar volgend jaar 23 juni op de volgende Enfusion dat is gelijk de 10e editie" Osu

Voor de fans en de vechters

Enfusion staat bekend om zijn poel van talent, de organisatie waar men als sportschool graag zijn vechters ziet opbloeien. Maar niet allen de sportscholen zijn enthousiast maar ook de fans zoals Anna weten de gala's zeer te waarderen. Kom gerust zelf eens kennis maken met Enfusion, de volgende events staan alweer op de rol.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws