Cage Warriors

Cage Warriors is een Europese mixed martial arts (MMA) organisatie die in 2002 werd opgericht. Het is een van de meest prestigieuze MMA-organisaties in Europa en heeft vele bekende vechters voortgebracht, zoals Conor McGregor, Michael Bisping, en Joanna Jedrzejczyk.

Cage Warriors organiseert MMA-evenementen in verschillende Europese landen, waarbij vechters uit verschillende delen van de wereld het tegen elkaar opnemen in de kooi (cage). De organisatie biedt een platform voor opkomende MMA-talenten om hun vaardigheden te tonen en zich te ontwikkelen als professionele vechters.

Cage Warriors is bekend om zijn hoge productiewaarde, het leveren van spectaculaire gevechten en het bieden van een platform voor vechters om door te groeien naar grote organisaties zoals de UFC (Ultimate Fighting Championship). Cage Warriors heeft ook een sterke focus op veiligheid en regelgeving en werkt samen met toonaangevende sportinstanties en medische professionals om ervoor te zorgen dat de vechters op een veilige manier kunnen vechten.

Cage Warriors Nieuws