'We slaan elkaar verrot!' De La Hoya verwacht OORLOG tegen Belfort Boks Nieuws
Boks Nieuws

'We slaan elkaar verrot!' De La Hoya verwacht OORLOG tegen Belfort

'We slaan elkaar verrot!' De La Hoya verwacht OORLOG tegen Belfort

Oscar De La Hoya (48) verwacht dat zijn terugkeer gevecht tegen Vitor Belfort gewelddadig zal zijn. De La Hoya en Belfort zouden in september een oefenwedstrijd hebben. Toch werd onlangs onthuld dat het gevecht was verplaatst naar een pro-gevecht.

Het zal plaatsvinden op 11 september onder de vlag van Triller en De La Hoya verwacht dat hij en Belfort elkaar in elkaar zullen slaan voor hoe lang het ook duurt.

,,Als ik de ring in ga en mijn leven opofferen, laten we dan all-in gaan. Ik heb niets tegen Belfort, ik zal nooit iets tegen zijn nalatenschap hebben", zei De La Hoya op de mediadag gisteren. ,,Ik heb hem wel één ding te vertellen. We gaan elkaar verdomme de stuipen op het lijf jagen. "

Lang uit de ring

''Hij zal wat stoten krijgen, ja ze zullen pijn doen, misschien de volgende dag en de volgende dag. Maar het wordt leuk, dit is wat ik mis, ik ga mezelf hierin betrekken. Ik ben degene die hiervan houdt, ik hou van dit, dus laten we gaan.”

De La Hoya heeft niet meer gevochten sinds 2008, toen hij verloor van Manny Pacquiao. Hij won 11 wereldtitels in zes gewichtsklassen en was tevens kampioen in drie verschillende gewichtsklassen. In zijn carrière heeft De La Hoya gevochten tegen grote namen als Pacquiao, Floyd Mayweather, Shane Mosley en Bernand Hopkins.

Vitor Belfort heeft ondertussen niet meer gevochten sinds UFC 224 in 2018, waar hij werd uitgeschakeld door Lyoto Machida. Hij was getekend bij ONE Championship, maar vocht nooit voor de organisatie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws