Usyk vs Joshua rematch gratis live kijken! 'Hier kan het' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Usyk vs Joshua rematch gratis live kijken! 'Hier kan het'

Usyk vs Joshua rematch gratis live kijken! 'Hier kan het'

De Oleksandr Usyk en Anthony Joshua rematch zal gratis te zien zijn. Althans voor de Oekraïense fans van Usyk, die hiermee een geste wil doen. Het gevecht zal op het YouTube kanaal van Usyk te zien zijn.

Dat het gevecht gratis te zien zal zijn in de Oekraïne is natuurlijk goed voor de mensen in het land. Usyk probeerde de tv-rechten te kopen maar de Saoedi's schonken ze aan hem. Het zal gratis zijn op de Oekraïense staatstelevisie, Megogo-streaming en Usyk's YouTube.

Echter zullen de boksfans in de rest van de wereld via Pay Per View moeten kijken. Kijken naar het Usyk vs Joshua event is mogelijk via diverse streamingdiensten zoals DAZN en start om 20:00 uur Nederlandse tijd, de prijs ligt tussen de €26 en € 30 euro.

Verdere tips om te kijken

Als je over een zogenaamde VPN beschikt zou je hoogstwaarschijnlijk ook het Usyk vs Joshua gevecht gratis kunnen bekijken. Heb je echter geen VPN dan zal je dus moeten betalen. Verder staat er naast Usyk vs. Joshua een compleet voorprogramma gepland met onder andere Tyrone spong.

Voormalig wereldkampioen met twee gewichten Badou Jack (26-3-3) vecht tegen Richard Rivera (21-0, 16 KO's) in een 10-ronde Cruiserweight-wedstrijd. Andrew Tabiti (19-1, 15 KO's) en Tyrone Spong (14-0, 13 KO's) botsen in een achtronde zwaargewichtwedstrijd. De Oekraïense lichtzwaargewicht Daniel Lapin (5-0) bokst tegen de Slovaak Jozef Jurko (9-6-1, 6 KO's). Superlichtgewicht Ziyad Almaayouf staat tegenover de Mexicaan Jose Alatorre ( 0-1).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws