Sterkste man Thor in gesprek voor Tyson Fury gevecht Boks Nieuws
Boks Nieuws

Sterkste man Thor in gesprek voor Tyson Fury gevecht

Sterkste man Thor in gesprek voor Tyson Fury gevecht

Hafthor 'Thor' Bjornsson bevestigt dat er gesprekken worden gevoerd om tegen boksicoon Tyson Fury te vechten. Het zou gaan om een oefenwedstrijd, maar de krachtpatser beweert dat zijn kracht de boksster zal verrassen.

De sterkste man heeft er zin in om tegen Fury te vechten en denkt dat hij een verrassing in petto heeft voor de zwaargewicht kampioen. ,,Ja, er zijn gesprekken geweest, ja het is heen en weer tussen mij en Tyson Fury. Hij zei dat hij hier naar IJsland wilde komen, we zullen zien", zegt Bjornsson.

,,Ik kan niet in details treden, maar als het goed komt, dans ik graag met Tyson een rondje door de boksring, en ik zou vereerd zijn om de ring met hem te delen." Fury riep dat hij niet bang is voor Bjornsson. ,,Ik ben een man van geloof, geloof ik dat ik hem kan verslaan? Hij is technisch een stuk beter dan ik, dat weet ik, zijn boksen is een stuk beter dan de mijne."

Ik kan hem aan

Maar Thor, 33, demonstreerde zijn eigen kracht door mede sterkste man Eddie Hall, 34, drie keer neer te slaan op weg naar het winnen van hun wraakwedstrijd. En hoewel Fury de macht heeft overgenomen van Wilder in de zwaargewicht divisie en gecrediteerd wordt als de hardste stoter aller tijden, dit doet Bjornsson niet veel.

,,Hij heeft nog nooit gevochten tegen een man van mijn grootte, hij heeft nog nooit gevochten tegen een viking. Hij heeft nooit gevochten tegen een man met de kracht die ik heb. Ik denk dat ik hem zal verrassen met mijn kracht, kracht. Ik denk dat het hem zeker kan verrassen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws