Rematch Conor McGregor vs Floyd Mayweather maart 2023 Boks Nieuws
Boks Nieuws

Rematch Conor McGregor vs Floyd Mayweather maart 2023

Rematch Conor McGregor vs Floyd Mayweather maart 2023

Floyd Mayweather en Conor McGregor zouden naar verluidt binnenkort een date in de boksring kunnen hebben. Volgens The Sun zouden Mayweather en McGregor in maart 2023 tegenover elkaar kunnen staan.

In augustus 2017 waren fans getuige van een van de grootste bokswedstrijden aller tijden. De ongeslagen professionele bokser 'Money' Mayweather stapte de bokswedstrijd in met de toenmalige dubbelgewicht UFC-kampioen McGregor. De Ier ging de bokswedstrijd in als een enorme underdog, maar hij had al vroeg succes.

Mayweather herpakte zich en verdiende een TKO in de 10e ronde om 50 winsten tegenover 0 verliezen record te boeken in het laatste gevecht van zijn bokscarrière. Na de overwinning stopte de bokser. Nu, bijna vijf jaar later, zullen de twee een rematch hebben. Vorige maand werd voor het eerst gemeld dat de twee sterren in gesprek waren voor een tweede uitje.

Het zal gebeuren

McGregor gooide olie op het vuur door een cryptische post op sociale media toe te plaatsen, die op een rematch duidde. Volgens The Sun wordt er nu echter naar toegewerkt om officieel te worden. De publicatie meldde dat het paar de herkansing bijna officieel heeft gemaakt, met de vraag of het een professioneel of een oefengevecht zal zijn (gaat verder onder video)

Van zijn kant wilde McGregor naar verluidt dat de ongeslagen professionele bokser zijn record op het spel zette. De 45-jarige lijkt ervoor open te staan ​​en neemt daarmee een grote hindernis weg bij het realiseren van de monumentale rematch. Volgens het eerder genoemde artikel van The Sun zouden Mayweather en McGregor in maart 2023 tegenover elkaar kunnen staan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws