UFC-ster McGregor uitgedaagd voor 'grootste MMA-gevecht ooit'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-ster McGregor uitgedaagd voor ‘grootste MMA-gevecht ooit’

UFC-ster McGregor uitgedaagd voor ‘grootste MMA-gevecht ooit’

UFC-ster McGregor uitgedaagd voor 'grootste MMA-gevecht ooit'

Conor McGregor kan als hij wil het grootste gevecht in de geschiedenis van de Mixed Martial Arts krijgen. De Ier is uitgedaagd door Michael Chandler voor de comeback later dit jaar.

Topvechter Michael Chandler heeft Conor McGregor opgeroepen tot een gevecht, in de overtuiging dat dit op dit moment het grootste in MMA zou zijn. De Ier maakt zich op voor een terugkeer naar de achthoek, terwijl Chandler onlangs Tony Ferguson op verbluffende wijze uitschakelde.

Nu wil de voormalige Bellator-kampioen McGregor weer verwelkomen in de UFC met een kaskraker. ,,Als Conor binnenkort terugkomt, denk ik dat ik en Conor wat vuurwerk zouden maken en het is een gevecht dat fans willen zien”, aldus Chandler.

Groot gevecht

,,Ik denk dat dit het grootste gevecht is dat we op dit moment in mixed martial arts kunnen voeren en ik probeer dat zo nederig mogelijk te zeggen, maar ik denk dat het een enorm gevecht is.” McGregor, 34, heeft het afgelopen jaar doorgebracht met herstellen van het gebroken been dat hij opliep in de eerste ronde van zijn trilogie tegen Dustin Poirier. Lees verder onder video.

De 36-jarige Chandler tekende in 2021 voor de UFC en heeft twee van zijn vier wedstrijden gewonnen. Hij imponeerde in de lichtgewicht divisie, Hij trapte Ferguson, 38, op brute wijze knock-out wat deze bijna onherkenbaar maakte. McGregor opende daarna de deur om tegen Chandler te vechten.

Bekijk ook

Kooivechter scoort 'TURBO' knock-out! 'Ronken op het canvas'

Kooivechter scoort ‘TURBO’ knock-out! ‘Ronken op het canvas’

Voordat de Rus het wist lag hij te ronken op het canvas

'Saltootje!' Boksicoon Lopez sloopt rivaal Campa in boksklassieker

‘Saltootje!’ Boksicoon Lopez sloopt rivaal Campa in boksklassieker

Hiermee maakte Lopez een succesvol debuut

Oude man slaat racist trein uit

Oude man slaat racist trein uit! ‘Vechten verleer je nooit’ (video)

De man werd gedwongen het heft in eigen handen te nemen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page