Onzekerheid blijft hangen over gevecht tussen Wilder en Ruiz Boks Nieuws
Boks Nieuws

Onzekerheid blijft hangen over gevecht tussen Wilder en Ruiz

Onzekerheid blijft hangen over gevecht tussen Wilder en Ruiz

Andy Ruiz Jr. heeft twijfels gezaaid over een gevecht met Deontay Wilder voor de WBC-zwaargewichttitel, omdat Ruiz zijn aandacht leek te verleggen naar een mogelijke trilogie met Anthony Joshua.

De verplichte confrontatie tussen Ruiz en Wilder lijkt te stagneren, en fans wachten op een officiële aankondiging. Ruiz bood aan om tegen Joshua te vechten in een wedstrijd nadat ze elk een overwinning behaalden in eerdere gevechten, waardoor Wilder niet de focus van Ruiz lijkt te zijn.

Andy Ruiz Jr. richt zich niet op Deontay Wilder

Het vertraagde gevecht tussen Wilder en Ruiz heeft geleid tot speculatie over mogelijke tegenstanders voor Joshua nadat Dillian Whyte niet in staat was om hem uit te dagen vanwege een positieve dopingtest. Er wordt druk gespeculeerd over de vervanger van Whyte, en Wilder lijkt momenteel geen prioriteit te hebben voor Ruiz, die mogelijk meer geïnteresseerd is in een confrontatie met Joshua in plaats daarvan.

De winnaar van het gevecht tussen Wilder en Ruiz wordt verondersteld te vechten voor de WBC-zwaargewichttitel, maar er is onzekerheid over wanneer het gevecht zal plaatsvinden. Als het niet snel gebeurt, zouden beide vechters al een jaar uit de ring zijn, en de situatie met Fury's verplichtingen kan ook van invloed zijn op de planning van het gevecht tussen Wilder en Ruiz.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws