NBA-ster Lamar Odom MEPT JLo's ex in elkaar tijdens gevecht Boks Nieuws
Boks Nieuws

NBA-ster Lamar Odom MEPT JLo's ex in elkaar tijdens gevecht

NBA-ster Lamar Odom MEPT JLo's ex in elkaar tijdens gevecht

Lamar Odom, de voormalige NBA-ster heeft nu twee oefenbokswedstrijden gewonnen. Afgelopen nacht sloeg de boomlange Amerikaan Ojani Noa, die vooral bekend is als de ex-man van Jennifer Lopez door de boksring.

Met de aanhoudende trend van het boksen met beroemdheden trad Odom aan tegen Noa. Odom zou eigelijk tegen de 54-jarige gepensioneerde bokser Riddick Bowe vechten, echter werd deze uit de wedstrijd gehaald nadat er een video verscheen waar in Bowe de weg kwijt leek.

Blijven boksen

Afgezien van de late opzegging en het gebrek aan training, was de 47-jarige Noa ook ouder en veel kleiner dan de professionele atleet Odom. Als mede eigenaar van Celebrity Boxing die de wedstrijd organiseerde zei Odom te blijven boksen.

,,Ik ben mede-eigenaar van Celebrity Boxing, dus als ik moet blijven vechten om het merk te blijven bouwen, zie ik daar als zakenman geen probleem in", vertelde Odom aan TMZ. “Het is gewoon een deal die ik niet echt aan mij voorbij kon laten gaan."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws