Leugen verpest rentree bokslegende (58)! 'Fans opgelucht' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Leugen verpest rentree bokslegende (58)! 'Fans opgelucht'

Leugen verpest rentree bokslegende (58)! 'Fans opgelucht'

Afgelopen week doken videobeelden op van Bowe die als een slak door de boksring bewoog. Vrijwel direct begon een anti-lobby om te zorgen dat de 58-jarige uit de ring bleef tegen Odom die 17 jaar jonger is. Dit heeft blijkbaar effect gehad, want gisteren onthulde Official Celebrity Boxing dat ze de 58-jarige Bowe uit zijn geplande gevecht met ex-NBA-speler Odom hadden gehaald.

Leugens

Odom, tweevoudig NBA-kampioen, debuteerde in juni in de boksring. In zijn eerste gevecht versloeg hij voormalig popster Aaron Carter en versloeg deze met een knock-out in de tweede ronde. In een tweet werd beweerd dat Bowe uit de wedstrijd is verwijderd, vanwege dat de organisatie misleidt was door het managementteam van de oud-bokser. Die gelogen zouden hebben over diens gezondheid.

Bowe zal blijkbaar nog steeds aanwezig zijn op het evenement dat gepland staat voor 2 oktober in Miami, Florida. Voor Odom wordt een nieuwe tegenstander gezocht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws