Leugen verpest rentree bokslegende (58)! 'Fans opgelucht'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Leugen verpest rentree bokslegende (58)! ‘Fans opgelucht’

Leugen verpest rentree bokslegende (58)! ‘Fans opgelucht’

De 58-jarige Riddick Bowe zal op 2 oktober niet vechten. Boksfans kunnen opgelucht ademhalen nu een van de meest flagrante ‘legenden gevechten’ op de kalender is geschrapt. Bowe is uit de wedstrijd van Lamar Odom gehaald vanwege misleidende gezondheidsinformatie.

Afgelopen week doken videobeelden op van Bowe die als een slak door de boksring bewoog. Vrijwel direct begon een anti-lobby om te zorgen dat de 58-jarige uit de ring bleef tegen Odom die 17 jaar jonger is. Dit heeft blijkbaar effect gehad, want gisteren onthulde Official Celebrity Boxing dat ze de 58-jarige Bowe uit zijn geplande gevecht met ex-NBA-speler Odom hadden gehaald.

Leugens

Odom, tweevoudig NBA-kampioen, debuteerde in juni in de boksring. In zijn eerste gevecht versloeg hij voormalig popster Aaron Carter en versloeg deze met een knock-out in de tweede ronde. In een tweet werd beweerd dat Bowe uit de wedstrijd is verwijderd, vanwege dat de organisatie misleidt was door het managementteam van de oud-bokser. Die gelogen zouden hebben over diens gezondheid.

Bowe zal blijkbaar nog steeds aanwezig zijn op het evenement dat gepland staat voor 2 oktober in Miami, Florida. Voor Odom wordt een nieuwe tegenstander gezocht.

Bekijk ook

‘Wat een avond!’ Rico reageert op gevecht met Jamal

Rico Verhoeven voerde gisteravond een heftig gevecht tegen Jamal Ben Saddik.

‘Glory kampioen vertrekt met stille trom!’ Tekent bij MMA-organisatie

Waarom wordt het stil gehouden?

‘Waar zit je?’ McGregor uitgedaagd door oud-rivaal

Waar zit je McNuggets

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page