'Laat hem niet vechten'! Zorgen om video oud-bokskampioen (54) Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Laat hem niet vechten'! Zorgen om video oud-bokskampioen (54)

'Laat hem niet vechten'! Zorgen om video oud-bokskampioen (54)

Riddick Bowe, voormalig onbetwist wereldkampioen zwaargewicht staat gepland een rentree te maken naar het boksen tegen Lamar Odom. Echter doet een video waarin Bowe te zien is de wenkbrauwen fronsen en gaan stemmen op hem tegen te houden.

Op 54-jarige leeftijd staat Bowe gepland om terug in de ring te komen en het op te nemen tegen voormalig NBA-speler Lamar Odom. Bowe tegen Odom wordt gepromoot door Official Celebrity Boxing. Het evenement staat gepland op 2 oktober in Miami, Florida.

Niet laten vechten

Dit zal het tweede gevecht van Odom zijn. Eerder dit jaar mepte deze de voormalig popzanger Aaron Carter in elkaar tijdens een boksgevecht. Onlangs kwamen beelden van Bowe in training via internet naar buiten. En het zag er niet goed uit.

Nu gaan er stemmen op om Bowe tegen te houden. Recentelijk kreeg bokslegende Evander Holyfield (58), een flink pak slaag van de jongere voormalige UFC-vechter Vitor Belfort. Holyfield ging 'KO' en de discussie laaide op oudere bokser niet meer de ring in te laten gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws