Mike Tyson na rentree: 'Boksen is terug nadat we het verloren van MMA-vechten' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Mike Tyson na rentree: 'Boksen is terug nadat we het verloren van MMA-vechten'

Mike Tyson na rentree: 'Boksen is terug nadat we het verloren van MMA-vechten'
Mike Tyson na rentree: 'Boksen is terug nadat we het verloren van MMA-vechten'

Mike Tyson is er van overtuigd dat het boksen terug is. Niet alleen door zijn rentree eerder vandaag. Maar ook door boksende YouTubers zoals Jake Paul.

Voor Mike Tyson is het duidelijk het boksen is vechters zoals Jake Paul verschuldigd voor het terughalen van interesse. ,,De UFC overtrof ons", zei Tyson vandaag na zijn wedstrijd tegen Roy Jones Jr. De zwaargewicht bokslegende geeft echter toe dat hij tot voor kort nog nooit van de 23-jarige YouTube-beroemdheid had gehoord.

Tyson werd attent gemaakt op Jake Paul door zijn kinderen. ,,Ik had nog nooit van hem gehoord. Mijn kinderen wel. Ook kende zij de broer van Jake, Logan ook een bekendheid op social media. (Logan Paul bokste eerder tegen YouTuber KSI, red.). ,,Iedereen weet wie Jake is. En ik ben zo blij dat hij met mij en Roy mee op de trein is gestapt", vervolgde Tyson.

Boksen komt terug let maar op

Op de avond dat Tyson voor het eerst in 15 jaar terugkeerde naar de ring. Nam jake deel aan het co-main event en vernietigde ex-NBA-speler Nate Robinson met een knock-out in de tweede ronde. Jake is nu 2-0 als professionele bokser met plannen om nog meer tijd aan de sport te besteden. De YouTube ster ging zelfs zo ver om UFC grootheid Conor McGregor uit te dagen. Maar zegt wel zijn tijd daar voor te willen nemen als 23-jarige.

“Boksen was eigenlijk een uitstervende sport. UFC overtrof ons. En nu hebben we deze YouTube-boksers aan het boksen met 25 miljoen views. Boksen komt terug. Met dank aan de YouTube-boksers", zegt Tyson die een opleving van de sport verwacht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws